Riimukatu 18, 20380 Turku
Puh. 02 238 3300

Verkkokaupan käyttö

Tuotteiden selaaminen

Tuotteiden selaaminen onnistuu parhaiten valikoiden avulla. Siirry haluamaasi kohtaan valikkopuussa ja katsele tuotteita. Sivulla näytettävien tuotteiden määrä on rajattavissa. Oletusarvona on 40 tuotetta per sivu. Joko lista- tai ruudokkonäkymänä.

Tuotteiden etsiminen

Onnistuu parhaiten käyttäen valikkoa ja suotimia. Suotimet tulevat näkyviin ensimmäisestä valikkotasosta lähtien. Suotimien määrä karsiutuu valikkopuussa syvemmälle siirtyessä. Samalla  valittavien vaihtoehtojen määrä kussakin suotimiessa pienenee.

Kullekin suotimelle on valittavissa useampia arvoja. Pidä Ctrl-painiketta pohjassa valitessasi useampia vaihtoehtoja. Kun olet tyytyväinen antamiisi hakuehtoihin, paina Käytä. Voit tarkentaa tekemääsi hakua lisäämällä tai karsimalla antamiasi ehtoja. Suotimien arvot säilyvät, kunnes ne tyhjätään tai siirrytään valikossa johonkin toiseen kohtaan.

Jos käyttämämme koodit tai tuotteet ovat ennestään tuttuja, nopein tapa on kuitenkin pikahaku, johon voit mm. syöttää suoraan tuote- tai viivakoodin tai tuotteen nimen osan.

Tuotteiden hinnat

Hnnat eivät kirjautumatta näy pl. tarjoukset. Kauppaan kirjautunut asiakas näkee taas omat sopimushintansa arvonlisäverottomina. Kirjautumattomalle käyttäjälle verkkokauppa näyttäytyy vain "tuoteluettelona". Tilausten ja tarjouspyyntöjen tekeminen on estetty.

Kirjautuminen verkkokauppaan

Vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Asiakas, jolla on meillä tili, voi pyytää niitä täyttämällä Omat linkit/Rekistöröidy valinnalla löytyvän Pyydä tunnuksia -lomakkeen. Jos yrityksellänne ei ole tiliä, täytä Pyydä tunnuksia - lomake ja lähetä se. Täytä myös tilinavauslomake ja lähetä se posti@sn-kiinnike.fi.

Verkkokauppa nyt

Verkkokaupan kautta ei ole nyt mahdollista tehdä suoraa tilausta. Kirjatunut käyttäjä näkee omat sopimushintansa, ja tarjouspyyntöä tehdessään varaston oletetun riittävyyden. Tehty tarjouspyyntö  siirtyy suoraan järjestelmäämme ja käyttäjä saa siitä kuittauksen sähköpostiinsa. Myyntitiimimme tulee vastaamaan tarjouspyyntöön mahdollisimman nopeasti. Huomaa, etä sinulla on mahdollisuus viestiä myyntimme kanssa tarjouspyynnön yhteydessä.